Förändrat liv idag

Nu har jag inte skrivit på länge, men det har varit en jobbig omställning i oktober. Blev ju uppsagd i somras och arbetsbefriad från 1/10 – 31/12, så oktober månad har varit lite rörig och kaotisk på olika sätt.

Främst vill man ju få en någorlunda strukturerad vardag, så man kan göra saker och ting på ett bra sätt under dagen. Då har jag försökt gå upp innan kl 10, och det har fungerat bra.

Studerar nu på distans till certifierad ekonomiassistent, och har haft ett rätt bra upplägg under oktober, men nu sista veckan har det känts lite jobbigt och segt. Drar mig för att plugga (både interaktivt, i bok och övningshäften), så nu får jag nog ta mig i kragen!

Dock har jag skapat bra CV och personliga brev och lagt upp dem på olika rekryteringssidor, samt skapat en aktiv profil på LinkedIn. Har även sökt några jobb på deltid! Så vissa saker går framåt, medan andra hakar upp sig

Har även passat på att röja i huset, åka till tippen och göra sånt man behöver göra i ett hus med trädgård, nu när jag har mer tid på dagarna. Försöker även röra på mig, om inte varje dag, så åtminstone varannan dag.

Nu har november börjat, och det gäller att planera framåt, målet är att bli klar med utbildningen innan årsskiftet åtminstone, så man kan koncentrera sig på att söka jobb sedan. (utbildningen motsvarar 1 månad på heltid, men jag läser på knappt halvfart just nu).

Månadsrapport kommer i dagarna 🙂

Bookmark the permalink.

Comments are closed.