Om mig

Jag är en qvinna på 50+, och jag bor i villa med sambo i Mellansverige. Har 2 vuxna barn, som båda bor uppåt landet, den ena jobbar och den andra läser på högskola. 

Jobbar bara 50% med administration och har 50% sjukersättning av olika skäl, vilket gör att jag har små marginaler när det gäller ekonomin. Detta gör att min pension kommer bli låg.
EDIT: försäkringskassan drog in min sjukersättning från 1/2 2019, så nu har jag bara pengar från jobbet, men även framöver kan jag bara jobba max 75%.

Har därför börjat ett regelbundet sparande i aktier och fonder för att få en stabilare pension, med möjlighet att kunna leva lite mer utan att behöva räkna kronor hela tiden. Siktar på att försöka få 5000:- extra per månad i passiv inkomst. T.ex. vill jag gärna kunna unna mig en resa då och då, eftersom jag mår bättre i varmare länder.

Jag skriver på denna blogg för min egen skull, som en dagbok över mina investeringar på lång horisont. Jag är inte ute efter besökare eller kommentarer här, men det vore kul med en och annan kommentar ibland.

Vill ni nå mig privat så finns jag på tryggpension snabela gmail punkt com, men räkna inte med snabba svar, då denna adress kollas väldigt sällan.

Comments are closed.