Om mig

Jag är en qvinna på 50+, och jag bor i villa med sambo i Mellansverige. Har 2 vuxna barn, som båda bor uppåt landet, den ena jobbar och den andra läser på högskola. 

Från och med 1/1 2020 är jag arbetslös, och på grund av läget idag, med hög arbetslöshet och få jobb lediga jobb, så är det mycket tufft att söka jobb. På grund av funktionshinder klarar jag bara av att jobba max 75%, och många jobb går tyvärr bort på grund av detta.

På grund av arbetslösheten och den försämrade ekonomin kan jag inte spara mycket, och alla eventuella utdelningar går till min buffert så jag har marginal vid oväntade utgifter.

Vill få en stabilare pension, med möjlighet att kunna leva lite mer utan att behöva räkna kronor hela tiden. Siktar på att försöka få 5000:- extra per månad i passiv inkomst. T.ex. vill jag gärna kunna unna mig en resa då och då, eftersom jag mår bättre i varmare länder.

Jag skriver på denna blogg för min egen skull, som en dagbok över mina investeringar på lång horisont. Jag är inte ute efter besökare eller kommentarer här, men det vore kul med en och annan kommentar ibland.

Vill ni nå mig privat så finns jag på tryggpension snabela gmail punkt com, men räkna inte med snabba svar, då denna adress kollas väldigt sällan.