Om mig

Jag är en qvinna på 55+, och jag bor i villa med sambo i Mellansverige. Har 2 vuxna barn, som båda bor utspridda i landet, den ena jobbar och den andra läser på högskola. 

Tyvärr blev jag arbetslös igen oktober 2023, efter att ha jobbat i drygt 2 år på halvtid. Så nu letar jag jobb för fullt igen… På grund av funktionshinder klarar jag bara av att jobba max 75%, och många jobb går tyvärr bort på grund av detta.

På grund av lågavlönat jobb och tuff ekonomi kan jag inte spara mycket, och minst 50% av alla utdelningar går till min buffert så jag har lite marginal vid oväntade utgifter.

Vill få en stabilare pension, med möjlighet att kunna leva lite mer utan att behöva räkna kronor hela tiden. Siktar på att försöka få 6000:- extra per månad i passiv inkomst. T.ex. vill jag gärna kunna unna mig en resa då och då, eftersom jag mår bättre i varmare länder.

Jag skriver på denna blogg för min egen skull, som en dagbok över mina investeringar på lång horisont. Jag är inte ute efter besökare eller kommentarer här, men det vore kul med en och annan kommentar ibland.

Vill ni nå mig privat så finns jag på tryggpension snabela gmail punkt com.

Comments are closed.