Mina banktillgångar

Mina banktillgångar är sådant jag har fått i gåva eller arv genom åren. Dessutom fick jag en summa vid bodelningen vid min skilsmässa för 5 år sedan, men hälften av det beloppet användes som handpenning till det huset jag bor i nu.

Nästan inget är sådant jag sparat ihop med min inkomst. Skälet är att jag alltid haft låg inkomst och sällan haft pengar nog att lägga undan till sparande.

Höj inkomsten kanske någon säger? Problemet är att mitt funktionshinder gör att jag inte kan jobba med vad som helst, och det har gjort att jag haft jobb som jag klarat av men som inte gett så mycket i lön. Dessutom kan jag bara jobba 50 % på grund av detta och har sjukpension resterande 50 %.

Det är bara de senaste åren jag har försökt lägga undan ett pyttebelopp varje månad, men det har ofta slutat med att jag måste använda det beloppet också. Dock håller jag på att stuva om lite med ekonomin, så kanske kan jag spara lite mer framöver. Ett problem är dock att jag betalar underhåll för ena barnet, men det varar bara några år till, sedan blir det ett mindre belopp tills hen är 21 år.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.