Kul att göra veckoköp

Jag tycker det är riktigt kul att göra veckoköp varje vecka, och dessutom växer aktieinnehavet sakta men säkert. Har ingen brådska, eftersom jag ska fylla på aktieportföljen under hela året, och även nästa år.

Jag har den möjligheten att kunna följa börsen på min jobbdator, så jag brukar kolla läget 9.30 när det är fikadags, och utifrån det sätter jag köpkurser på de aktier jag helst vill ha. Men sedan brukar jag låta det vara resten av arbetsdagen (jobbar 8-12), för att sedan kolla in läget igen när jag kommer hem.

Är mest aktiv på eftermiddagen när jag är hemma, men är inte klistrad vid surfplattan, utan kollar bara läget då och då, och om börsen dippar rejält så passar jag på att lägga nya köpkurser om jag fått köpt de aktier jag lade köpkurs på tidigare på morgonen.

Vissa dagar blir det dock inga köp alls eller bara en aktie, som i onsdags och torsdags, då blev det en H&M båda dagarna. Vill hålla mig till min strategi med köp under eller runt 400:-, och då blir det många gånger bara en enstaka aktie.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.