Veckoköp vecka 51

Denna vecka blev det bara köp på måndag

Måndag:
H&M – 5 st
TeliaSonera – 10 st
Castellum – 5 st

Detta blir mitt sista aktieköp för i år, och därmed tar jag semester från aktiehandeln till 2016. Jag kommer dock hålla koll på börsen då och då, eftersom jag kan inte låta bli 🙂

Visserligen kommer min vanliga månadsbetalning till Avanza nästa vecka, men jag lägger dem på hög på sparkontot så att jag kan samla på mig lite mer likvider inför nästa års aktiehandel.

Däremot har jag stuvat om ordentligt på pensionsförsäkringen.
Jag sålde av alla NCC, eftersom jag bara vill ha rena utdelningsaktier och inte vill ha in några udda aktier.

Istället fyllde jag på i dessa:
Castellum – 25 st (ny aktie istället för NCC)
Industrivärden – 9 st
Nordea – 10 st
Ratos – 1 st

Bookmark the permalink.

2 Responses to Veckoköp vecka 51

  1. drommaren says:

    Tjena!
    Hoppas att du fått en bra inledning på 2016! Castellum och Nordea är 2 bolag jag kommer att försöka snitta ner mig mer i under 2016 tillsammans med Swedbank om läge uppstår. Jag har inte sådär superbråttom att komma in med mer pengar just nu utan avvaktar lite för att se vartåt konjunkturen bär av.

    Lycka till 2016

    • Själv vill jag Öka innehaven i Nordea och Industrivärden, som jag inte har så mycket av just nu. Kommer ligga lågt ett tag och försöka samla på mig lite mer likvider, så får vi se vad som händer på börsen nu framöver.