Justerar strategin

Efter lite funderande fram och tillbaka har jag kommit fram till att jag vill fortsätta mina aktieköp trots allt, men jag ändrar min strategi lite.

  • Jag lägger lite pengar från likviderna i sparfonder, se förra inlägget, då jag känner att jag vill sprida riskerna lite.
  • Jag kommer bara köpa en aktie en gång i veckan, och då för max 599:- (det är högsta beloppet man kan ha med 1:- i courtage)
  • Jag kommer under februari köpa av de aktier som har utdelning i mars, och för mig innebär det att jag kommer köpa mer av Castellum och Nordea. Ena veckan köper jag ena aktien, andra veckan den andra aktien, men det beror även på kursen hos respektive aktie. Målet med dessa köp är att öka utdelningarna och på så sätt få mer pengar att köpa aktier för.
  • I mars köper jag mer av de som delar ut i april, och så vidare.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.