Sparmånaden hittills

Ja, nu har nästan halva sparmånaden gått, och hittills har jag inte köpt något onödigt! Det enda jag köpt är arbetsredskap för 100:- som sambon behövde i verkstaden, men det räknar jag som en nödvändig sak.

Vi har ju ett matkonto med ett fast belopp varje månad, så jag räknar inte med det i sparmånaden, men även här har spartänket smugit in, och jag har försökt att bara köpa precis det vi behöver i matväg varje gång jag handlat, vilket har gjort att kostnaden varit mindre denna månad.

Tror inte det blir några större svårigheter att klara av resten av månaden också, och jag funderar faktiskt på att ha även mars som sparmånad. Sedan blir det svårare, eftersom trädgårdspysslandet kommer öka och då behöver man en del till trädgården 🙂

Bookmark the permalink.

Comments are closed.