Sålt NCC

Ja, nu har jag sålt mina sista 30 NCC, då jag inte vill ha aktier som ger minimal utdelning. Då är det bättre att satsa pengarna på högre utdelare som ger mer i passiv inkomst per aktie.

Blev en liten vinst på 900:- efter draget courtage, kul.

Vad jag ska använda pengarna till?

Jag har fört över mindre summa till mitt fondkonto, så jag kan köpa lite mer fonder i några månader (sparar inte i fonderna i vanliga fall, men nu behöver jag snitta ner mig lite känner jag)

Kommer lägga en mindre summa som reserv på sparkontot, resten ska jag köpa aktier för. Vilka aktier vet jag inte än, och dessutom avvaktar jag lite i och med uppgången idag, får se vilka aktier som känns bäst framöver. Castellum, Nordea, Fortum och några till är jag sugen på att fylla på i när kurserna går ner lite igen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.