Veckoköp vecka 34

Givetvis glömde jag av min nya strategi, och köpte 5 Investor av gammal vana istället för 2 st!

Men 10 st H&M var mer planerat, då jag fick sålt mina sista 15 AstraZeneca och därmed fick en hel del likvider. Gillar inte att ha för mycket likvider, och då H&M sjönk i fredags så passade jag på att fylla på innehavet lite, eftersom jag vill ha H&M som basinnehav i portföljen.

Övriga svenska aktier köpte jag med minicourtage 1:- enligt strategin.

Kop v34
Kop v34t

Mina amerikanska innehav bara stiger och stiger, och eftersom presidentvalet i höst kan ställa till det på börsen, så känner jag att jag vill minska inriktningen mot USA och istället ta in 1-2 andra länder som motvikt. Sålde därmed mina Omega Healthcare och Archer Daniels, istället köpte jag en post i Northwest Healthcare, en månadsutdelande aktie från Kanada. Har fortfarande likvider kvar, men har inte bestämt vad jag ska köpa för dem, och jag håller koll på några kandidater just nu.
Kop v34u

Bookmark the permalink.

Comments are closed.