Utdelningar februari 2019

Då var februari månads utdelningar klara, och nästa utdelning kommer inte förrän i mitten på mars. 

Eftersom udelningsökningarna kom in lägre än förväntat, så har jag sänkt mitt utdelningsmål med 2000:-. Det egentliga målet är att få högre utdelning än förra året, och just nu ligger de preliminära utdelningarna en bra bit under det beloppet. Får hoppas att jag kan nå målet genom kontinuerliga aktieköp för de utdelningar som kommer in under året.

(klicka för större bilder)

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Utdelningar februari 2019

 1. drommaren says:

  Hej!

  Fin trend när det gäller utdelningar 🙂

  Jag ser att du har Eulos vind i portföljen! Jag har varit ”nära” att köpa aktien flera gånger tidigare och särskilt mycket kollade jag på den 2017 men jag valde att satsa på annat istället tillslut.

  Anledningen var att jag tyckte att det verkade vara liten förtjänst för vindkraftverken då det tog 20 år eller liknande för att de skulle bli lönsamma och nå break even. Ångrar det lite nu när aktien verkar gått bra.

  Vad är din känsla när det gäller Eulos vind? Tror du på framtiden?

  • tryggpension says:

   Jag kan säga att jag ligger närmare +70% i Eolus, så den har tuffat på bra sedan jag köpte den för nästan tre år sedan.
   Jag tror att vindkraft kommer mer och mer framöver, med tanke på att ren energi ökar mer och mer.
   Eolus Vind kommer stanna i min portfölj för gott, oavsett vad som händer då jag tror på bolaget och vindkraft.