Inte lätt för mig att hitta nytt jobb idag

Jag har ju varit arbetslös sedan årsskiftet, och jag känner att det är tufft att hitta nytt jobb som fungerar för mig idag. Letar på olika jobbsökarsidor nästan varje dag och har säkert sökt 30 jobb inom administration hittills men negativa svar varje gång.

Problemet för mig är att jag har en grav hörselnedsättning som gör att all telefonkommunikation är utesluten, samt att kontorslandskap och allmänt ljudliga miljöer inte fungerar alls för mig. Dessutom har jag ljudrelaterad tinnitus som stiger när jag varit utsatt för ljudstress och mycket kommunikation några timmar, vilket ger ännu sämre hörsel och kraftig trötthet. Till råga på allt har jag värkproblematik sedan 20 år tillbaka.
Allt detta tillsammans gör att jag inte klarar av heltid (max 75%), och det är inte lätt att hitta lämpliga jobb fungerar för mig.

Hoppas nu på lite hjälp från AF, då jag har rätt till en stödperson därifrån, SIUS, på grund av mitt funktionshinder. Har tyvärr inget eget större nätverk som kan hjälpa mig, så jag får gå via AF och olika jobbsökarsidor så länge.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Inte lätt för mig att hitta nytt jobb idag

 1. Knut Carlsson says:

  Det kan jobbigt, beroende lite på ålder, kan inte AF hjälpa dig vidare med kompetensutveckling, kanske inom hörselhjälp där dina erfarenheter som funktionshindrad kan bli din fördel?

 2. karl says:

  Inom vården behövs det folk hela tiden, även inom tillverkningsindustrin där har man hörselskydd . Inom båda dessa yrken finns mycket deltid eller timanställningar. Finns alltid jobb om man vill själv

  • tryggpension says:

   Tyvärr hjälper inte hörselskydd för mig, då jag MÅSTE kunna höra för att kunna kommunicera. Dessutom kan jag inte ta jobb inom vården då min kropp inte klarar stress och tung belastning.