Två månader med räkningar

Jag kommer få leva snålt hela mars, då jag pga utgifterna för bilen har mindre kvar än väntat till kameran jag köpte för några veckor sedan (köpte kameran innan bilen pajade) och i dagarna kom fakturan för kameran (ska betalas sista mars men tar den nu). Dessutom betalar jag det sista av ett kreditlån som släpat efter ett tag nu.

Även april blir en snålmånad, då både bilförsäkring och hundförsäkring ska betalas sista mars. Så i år får jag pytsa in aktieutdelningarna från aktierna på banken till buffertkontot, medan aktieutdelningarna från Avanza återinvesteras i aktier/fonder. Så dessa månader blir det inget sparande alls, har stoppat sparandet tillfälligt.

Fick oväntat lite cash häromdagen och de kommer användas till nödvändiga inköp istället för kortet (typ medicin etc), då jag ändå går back på kontot.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.