Innehav Avanza 150831

Har denna månad sålt alla Öresund, MQ, Protector Forsikring samt Axfood, och ny aktie i portföljen är Novo Nordisk B

AktierA150831

När det gäller fonderna har jag slagit ihop alla på ett och samma ISK, samt sålt Swedbank Robur Index Asien. Har även börjat köpa in lite mer räntor och obligationer som kan väga upp den svajiga börsen lite.

FonderA150831

Denna månad har det gått ner rejält i innehaven. Det som ger aktierna stor övervikt är att jag flyttat bankens aktier hit.

Innehav150831

Banken redovisar jag bara i inlägget tillgångar och skulder i fortsättningen, har bara fonder kvar där nu.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Innehav Avanza 150831

  1. drommaren says:

    Tjena!
    Kul blogg du har! Jag är verkligen imponerad av hur många investeringsbloggar och duktiga sparare det finns i Sverige. Särskilt imponerad är jag att du lyckas spara trots 50% arbete och sjukpension, inte alla skulle klara det. Såg att du hade gjort dig av med swedb index asien. Jag har ju den jag med och tanken har faktiskt slagit mig också att sälja. Men jag tror jag håller mig till min strategi och har kvar den, jag tror fortfarande mycket på KIna. Hur tänker du?

    • Hej. Kul att du svarade här! Jag skriver mest för min egen skull, så jag ser hur det går med sparandet. Jo, har tänkt köpa in mig på Swedbank Index Asien igen när det har lugnat sig lite på börsen, för även jag vill ha med Kina på lång sikt.