Pensionsförsäkring 150831

Detta är första månadsrapporteringen för min pensionsförsäkring, som jag flyttade till Avanza i slutet på juli.

Eftersom jag inte kan sätta in mer pengar här (har dock 800 kvar av de 1800 man får sätta in i år), så blir det inga större ändringar inom kontot, eftersom jag redan köpt de aktier jag vill ha här. Kanske säljer jag någon för att köpa mer av någon av de andra jag redan har, eller så säljer jag lite av räntefonden. Dock vill jag ha kvar fonden som balans i oroliga tider, som nu.

Tanken är att pensionsförsäkringen ska växa på sikt med hjälp av utdelningar, och jag kommer inte röra pengarna innan jag fyllt 65, eftersom jag har andra sparpengar jag kan använda innan dess.

Så här ser fördelningen ut idag:

Pensionsförs150831

Kanske blir det så att jag säljer antingen Ratos eller Axfood och fyller på någon av de andra istället, men tillsvidare får det vara såhär.

Kommer bara redovisa kontot med graf vid större förändringar, kanske en gång i halvåret.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.