Övriga Innehav Avanza 150930

Inga större förändringar har skett vad gäller fonderna. Jag har dessutom slutat månadsspara i fonderna och satsar numera på aktierna istället.

Fonder150930

 

Detta är mitt senaste ISK, ett räntekonto, som kommer ha dessa 5 innehav och nedanstående fördelning.
Tänker fylla på med små belopp då och då.

Räntekto150930

 

Utvecklingen totalt under september månad har varit negativ helt klart 🙁

Innehav150930

 

Pensionskontot redovisar jag inte med graf eftersom det inte skett några förändringar.

I fortsättningen redovisar jag bara aktiekontot med graf varje månad, övriga konton samt fonderna på banken redovisas bara i Tillgångar/Skulder varje månad. Kommer dock använda graf eller tabell vid större förändringar på respektive konto.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Övriga Innehav Avanza 150930

  1. drommaren says:

    Vad bra det blev din blogg med nya looken 🙂
    Du har en stabil fond och aktieportfölj måste jag säga. Jaså du har lagt ner fondsparandet och satsar framöver insättningar på aktier, det är nog möjligt att jag med kommer att göra det framöver faktiskt!

    Å miljonen börjar du närma dig också, inte långt borta nu 🙂

    • Fast det kommer ta tid innan jag ens når en miljon i innehav enbart, eftersom jag inte kan spara speciellt mycket varje månad efter att det inte finns mer att föra över från banken, max 1000/månad. Om man tar bort övriga tillgångar/skulder och bara tar innehaven (alla fonder och aktier), så har jag idag 465 400:- i fonder och aktier på Avanza och min bank.