Veckoköp vecka 40

Denna vecka blir det bara en kort köpvecka, då jag istället lagt tre Stop Loss-order på Industrivärden, Klövern Pref (1 st) och Mekonomen. Alla order är på lågt antal aktier och låga kurser, då jag just nu avvaktar med fler ”aktiva” köp. Har insett att jag har en förmåga att köpa aktier på kurser som ändå sjunker lite mer under dagen, så framöver blir det Stop Loss istället. Gäller bara att hålla fingrarna i styr, så jag inte klickar på köpknappen manuellt ändå! Har idag likvider att använda, och om det tar tid att lösa ut mina Stop Loss, så hinner jag samla på mig mer likvider under tiden.

Men i måndags blev det köp av 10 Fortum Oyj och 5 Novo Nordisk B till aktiekontot, 5 Betsson till pensionskontot samt 10 Akelius Pref till räntekontot.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.