Sagt upp & bytt abonnemang

Vi fick fiber till huset för några veckor sedan, och då passade vi på att kolla fiberabonnemang. Tidigare hade vi bredband via telejacket, men nu lyckades sambon förhandla sig till samma pris på Telias 100/100 som Banhofs 100/100, så där fick vi sparat en del. Dock är det en testperiod på 3 månader först, kanske blir så att vi tar Banhof trots allt, och då försvinner Telia helt eftersom vi inte har fast telefon längre.

Viasat Tv behåller vi tills vidare, då vi trivs bra med abonnemanget, så där gör vi inga ändringar.

Jag har även sagt upp 3:s mobila bredband, samt ska minska tidningsprenumerationen till enbart e-tidning, ingen papperstidning. Trivs med att kunna läsa e-tidningen i surfplattan. 🙂

Så totalt sett har vi sparat 300:- i månaden, men det märks inte förrän i juni, när mobila bredbandet avslutas (är ju 3 mån uppsägning).

Tillägg 160308: Jag har även bytt bilförsäkring till en som är 500:- billigare per år. Tyvärr kör jag minst 2000 mil per år samt har en relativt ny bil från 2010, så jag kan inte få hur billig försäkring som helst, så under 4000:- kommer jag inte med helförsäkring.

Bilförsäkring är viktigt för mig, så det får kosta men inte hur mycket som helst. Testade Compricers jämförelse och där varierade försäkringarna mellan 4000-7000 per år!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.