Köp vecka 17 2017

 

Som ni ser har jag sålt 10 st Atlas Copco, så nu har jag jämna 300 st kvar. Jag ville snitta ner mig lite, då det är mitt klart största innehav, med nästan 25% av aktieportföljens värde. Då de är på depåkontot, så blir det 30% skatt på försäljningen.

Sålde även 2 Investor då de närmar sig smärtgränsen för inköpspris, dessutom ville jag ha jämna 30 st :). Resten av mina Investor behåller jag, men det blir inga fler köp då de nu ligger över min smärtgräns 400:-. 

Likviderna från försäljningen fördelade jag på några Klövern Pref samt sparkontot.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Köp vecka 17 2017

  1. Vilken otroligt fin resa du måste haft i Atlas 🙂 Själv försöker jag snitta upp mig då det är en sådan liten del av totala portföljen. Däremot går det väääldigt långsamt med tanke på dagens nivåer i bolaget.

    • tryggpension says:

      Atlas Copco är faktiskt ett arv sedan jag var ung, så jag har alltid haft dem. Ett bra arv med andra ord!