Portföljen 171031

Här ser ni hela min portfölj, som uppdateras en gång i månaden. Värdena i portföljen är aktuella värden, och bruna aktier är utländska. Slutliga summan stämmer inte alltid till 100% med hänsyn till varierande valutakurser.

Klicka för större bilder


Sålde alla Boston Pizza sista dagen i månaden.


Bra stigning på portföljen denna månad, härligt med ATH igen!

 
Svängig börs i oktober som ni kan se, men ändå + i slutänden.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Portföljen 171031

 1. Hejsan!
  Fin portfölj måste jag säga, och mycket bra resultat också.
  Jag ser även att du vågat ge dig in i bolag (Investor) som jag sååå gärna vill ha i min väska men aldrig slagit till på då jag alltid tyckt att det varit för dyrt.
  Det är en dålig ovana jag försöker göra mig av med.

  Bra jobbat!

  • tryggpension says:

   Jag har alltid försökt köpa olika aktier varje vecka, i ur och skur, oavsett pris. Investor har alltid stigit för mig, men jag har försökt köpa en aktie då och då, samma med Kinnevik och Industrivärden.