Inget roligt år 2019

Ja, detta året har inte varit något roligt år för mig alls, framförallt ekonomiskt sett. Dessutom har ytterligare saker skett, som kommer påverka hela året för mig, men det tar jag i ett separat inlägg.

Jag kommer troligen skriva av mig på bloggen lite då och då, för här är jag helt anonym och kan ta upp jobbiga saker utan att behöva förklara mig för bekantskapskretsen. Men det grundläggande temat är dock ekonomi och sparande, för det påverkas ju av allt som sker.

Har inte energi att lägga ut så mycket bilder och grafer som jag brukar, så ni får hålla till godo med det jag lägger ut framöver.

Kommer skriva mer i separata korta inlägg framöver.

Tills dess, ha en skön sommar!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Inget roligt år 2019

  1. Tråkigt att höra.
    Hoppas det kommer lösa sig och blir bättre framöver.

    Tänk ändå vad bra att du har sparade pengar. Hade kunnat vara så mycket värre, tänker jag.

    Mvh PB?

  2. keckolito says:

    Usch, hoppas det löser sig!