Utdelningar december 2019

Då var årets sista utdelningar klara, och jag kom precis förbi årets utdelningsmål, som var lågt satt på grund av olika ekonomiska omständigheter under året.

Klicka för större bilder (på mobilen ser bilderna bättre ut i liggande läge)

Här kan ni se hur utdelningarna fördelats per månad under åren.

Nästa år tror jag blir mycket svårt att uppnå samma nivå som i år, eftersom jag dels stuvat om en del i portföljen, dels har två kvartalsutdelare försvunnit (Akelius och Hemfosa) oxh dels är det några av de större bolagen som har aviserat om utdelningssänkningar nästa år.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Utdelningar december 2019

  1. Kalkyl says:

    Hejsan, du slog din utdelningsprognos trots allt! Bilderna du lägger in går ej att förstora, mobil med android, bilden kommer upp men ännu mindre än i själva inlägget o går ej att zooma i… I t.ex. blogger funkar detta alltid med bilder…

    • tryggpension says:

      Jag har nu försökt ändra inställningarna och även bytt tema. Bilderna blir fortfarande små, men de kan dock zoomas in och syns bäst i liggande läge i mobilen. Bättre än så här kan jag inte i dagsläget.