Äntligen ny bil!

Jag har skrivit tidigare om eländet med min gamla bil, med småfel och reparationer hit och dit, och till slut tröttnade jag på det.

Har letat på Blocket, Autouncle, Bilweb mfl och kollat många olika småbilar under några veckor nu. Jämförde bl.a. Hyundai, Kia, Skoda, Mitsubishi och Toyota och har läst tester och rekommendationer mm. 

Till slut blev valet en blå Toyota Yaris 2016 som bara gått 5500 mil, en ägare, nyservad och nybesiktigad. En riktigt trevlig liten bil som är lättkörd och bekväm att sitta i (den gamla hade lite svårinställt förarsäte).

Men det blir några skillnader för mig, bensin istället för diesel och manuell växling istället för automat. Dock har alla mina bilar, utom den jag hade sist, varit manuella, så det var inte så svårt att lära sig det igen 🙂

Bilen är köpt helt kontant med hjälp av fondförsäljningen samt min gamla bil som inbytesbil.

Precis denna modell och färg är det.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Äntligen ny bil!

 1. Tobias Davidsson says:

  Nice Toyota är bra! Fåtal reperationer driftsäkra också!

 2. drommaren says:

  Snyggt, Grattis!
  jag älskar verkligen bilar och avundas att du har ny bil. Får mig att vilja köpa ny också (igen) bara för att….haha.
  Men det ska jag inte göra!

 3. Tanja says:

  Grattis! My Toyota is fantastic !

 4. karl says:

  Ny bil är roligt. Jag byter varje år köper billiga på Blocket å lagar upp själv dom brukar kosta ca 5000 Besiktigade och klara för mig. Brukar sälja dom nybesiktigade till en liten vinst efter ett år. Så bil är billigt att äga tycker jag och jätteroligt med ny bil varje år. Mvh Karl