Transaktioner april 2020

Det blev lite småköp när jag fick lite småslantar över, dock försvann den mesta utdelningen till bufferten.

Dock valde jag att sälja av mina H&M när de slopade utdelningen helt, och lägga pengarna i andra bolag i stället. 

Har även skapat ett nytt konto för mina preferensaktier samt köpt in lite olika preffar. Dock kommer detta konto förbli litet, och det blir bara småslantar som används till dessa aktier. Huvuddelen av mina utdelningar ska trots allt komma från mina vanliga bolag när de kommer igång igen, men tills dess får preffarna hjälpa till lite med småslattar.

Sålde mina Boston Pizza i slutet på mars, och i början av april köpte jag mer EPR.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Transaktioner april 2020

 1. Hej Trygg Pension.
  Jag köpte för ett tag sedan några H&M men jag kommer också att sälja av dom. Inte just för utdelningens skull, den kommer nog tillbaka, men jag vill koncentrera mig på att bygga upp dom innehav jag redan har och som känns både viktigare och stabilare.
  Tex vill jag öka i Castellum, Investor och SKF för att jämna ut fördelningen i portföljen lite.

  Oavsett, vi kämpar på mot friheten:)
  God avkastning på dig.

  /K

  • tryggpension says:

   Det är samma för mig, jag vill också bygga på i mina övriga mer stabila innehav, så att balansen blir lite bättre i portföljen.
   Castellum är jag tyvärr fullinvesterad i, men Investor vill jag gärna öka i.
   Vi får kämpa på i dessa tider!
   /TP