Längesedan nu

Det var ett tag sedan jag skrev här, och det beror på flera saker. 

För det första tröttnade jag faktiskt lite på börsen, så jag slutade helt enkelt logga in på Avanza och kolla portföljen. Det var bara vid månadsskiften, och om det var en större utdelning på gång som jag loggade in och antingen återinvesterade utdelningen eller lade den på sparkontot. 

Jag har inte ens gjort några bilder för juni månads utveckling, bara sparat beloppen i min sammanställning i Excel, men jag kan nämna att börsen gick i sidled hela månaden.

För det andra har jag fått arbetspraktik till sist i juli och denna gång på en riktigt trevlig arbetsplats precis i närheten av där jag bor, så jag har faktiskt gångavstånd dit. Har jobbat 4 veckor där nu, och trivs riktigt bra. Jobbar dock bara 50% just nu, men ska försöka öka en timme per dag, så får vi se sedan.

Sedan har vi haft semester med vår husvagn en vecka, vilket var skönt och avkopplande, välbehövligt att slippa vardagen ett tag.

I övrigt har det varit en del trädgårdspyssel och slappande. Värmen som var i juli tog dock hårt på mig, då jag inte tål den värmen speciellt bra tyvärr. Fick mest sitta i skuggan och ta det lugnt på eftermiddagen och sedan pyssla runt lite på kvällarna när det var lite svalare ute.

Månadsrapport för juli kommer i dagarna 🙂

Hoppas ni haft en bra sommar!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.