Månadsrapport november 2023

Äntligen en positiv månad för börsen och portföljen! Men det kan ju vara tillfälligt, man vet aldrig med tanke på läget i världen idag.

Nåväl, här kommer mina bilder.


Denna gång tog jag även med september månad, då jag inte haft grafik på ett tag nu. Ja, ni ser ju hur det svajar i portföljen, men i november blev det rejält plus till slut.
Har tagit bort leksparandet på Nordnet, då jag vill koncentrera portföljen till Avanza i och med mitt ekonomiska läge idag.

Jag kom äntligen över 700 000:- igen, sist var februari 2023.


Blev lite utdelningar denna månad med, vilket jag är tacksam för, då det mesta går till bufferten idag.

Endast ett köp i november – 5 st Xact Norden högutdelande.
I december blir det inga köp alls.

Privat är det lite tufft, då jag dels är arbetslös (med därtill pressad ekonomi), och dels är en nära släkting på ålderns höst och har haft det jobbigt hela året. Tack och lov har hen precis fått plats på korttidsboende, så vi får hoppas det blir lugnare för oss och hen nu.

Men det är förbaskat svårt på arbetsmarknaden idag! Jag letar som en tokig efter lämpligt jobb med tanke på mitt funktionshinder, men det är hela tiden ”tack för visat intresse, men vi har valt att gå vidare med andra sökande”, eller inga svar alls från företagen…

Gör även spontansökningar via mail, samma sak där. Telefon kan jag ju inte använda pga hörselskadan.

Vi får väl se vad som händer framöver…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.