Målbilder inför 2020

Inför 2020 väljer jag att ha enbart målbilder på grund av min ekonomiska situation idag. Jag vet ju inte när jag får ett nytt jobb och när jag kan börja spara igen, så därför vill jag inte ha siffermål i år.

 • Ett enda konkret mål har jag – att få ett nytt jobb under året!
 • Utdelningsmål – mest osäkert av flera skäl, skriver ett separat inlägg om det.
 • Buffert – använda utdelningarna till bufferten
 • I övrigt – betala av privatlånet så gott jag kan

Jag har några personliga målbilder också:

 • Komma igång mer med träningen igen
 • Promenera minst 3 gånger i veckan
 • Koppla av oftare med sånt jag gillar, t.ex. målarböcker, läsa, fotografera
Bookmark the permalink.

3 Responses to Målbilder inför 2020

 1. Hej Trygg Pension.
  Gott nytt år, jag kör på samma koncept i år, jag har heller ingen fast inkomst nu så jag vill inte heller sätta upp några specifika siffror, men jag ska gneta på med det jag har. Det kommer alltid bättre tider:)

  Snygg layout på bloggen by the way:)

  Vi ses bland miljonerna.

  /K

  • tryggpension says:

   Håller med dig där, förr eller senare vänder det mot bättre tider!
   Lycka till med ditt gnetande, läste att du är tillbaka i Svedala igen.
   God fortsättning!