Köp vecka 40 & 41 2017

 

Två veckors köp och sälj visas här, och det som sticker ut är att jag sålt alla mina Cloetta samt köpt in Öresund. Sålde Cloetta dels pga insideraffärerna och dels pga att jag vill minska ner antalet tillväxtbolag i portföljen.

Istället tog jag in ytterligare ett investmentbolag, Öresund. Visst, investmentbolag är tråkiga men de är stabila och investerar i andra bolag, och de ger utdelning, om än inte så mycket. Blir nog fler investmentbolag framöver.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Köp vecka 40 & 41 2017

  1. Fina affärer allihop 🙂

    Jag har själv varit i valet och kvalet att sälja Cloetta men har frågat mig själv en extra gång och fått svaret att jag inte ska göra det.

    Om det är klokt får framtiden utvisa. Värt att notera är att Cloetta inte är en särskilt stor del i min portfölj.

    Tack ska du ha för en riktigt fin blogg 🙂

  2. nybörjare says:

    Jag började köpa aktier för några månader sen så jag är nybörjare men så kul de är önskar att jag börjat tidigare är nu 50+ men som sagt jag är pågång. Läser din blog och blir inspirerad om jag förstår det hela rätt så har du inte hållit på så länge men ändå lyckats så bra. Jag känner mig lite feg men satsar på bla på investmentbolag, utdelningsaktier som känns säkra. Hur tänkte du i början har du tips Tack på förhand