Liten lägesrapport

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev här sist, men det har varit lite segt på många områden.

För det första, jag är fortfarande arbetslös, och det går tröööögt på jobbsökarfronten. Mycket beroende på mitt funktionshinder och annat som gör att heltid är big no no.
Jag har sökt alla möjliga deltidsjobb, så länge de inte innebär lyft och stress, men i dagens läge är det hur många som helst som söker jobb, så man gallras ut snabbt tyvärr.
Och ingen hjälp från SIUS på AF hittills, de har bara digitala möten som jag inte klarar av.
Funderade på utbildning/kurser, men jag har ännu inte hittat något jag vill plugga. Dock letar jag vidare så gott det går.

På dagarna försöker jag göra lite olika saker så det inte blir för jobbigt och segt. Det finns en trädgård med växthus att ta hand om, hund att gå ut med på deltid, jag tränar varje vecka, försöker att pyssla inne så mycket det går, när jag inte sitter och söker jobb.

Nu över till trevligare ämnen.
När pandemin dök upp, och utdelningarna rasade, så trodde jag att utdelningsflödet skulle halveras faktiskt. Men under året har jag köpt på mig småposter och stuvat om lite i portföljerna, och nu har även en del bolag lagt in höstutdelningar + att Cibus blir månadsutdelare framöver. Detta gör att det blir mer i utdelningar än förväntat, och både september och oktober blir de bästa höstutdelningsmånaderna någonsin 🙂 
Jag kommer dock inte slå totalen för 2018 och 2019, som blev nästan lika stora, 22237 kr & 22867 kr. Men jag kommer gott och väl över utdelningen 2017 (17539:-), vilket känns bra. 
Totalbeloppet får ni veta vid årets slut.

Jag har inte berörts speciellt mycket av portföljernas svängningar, då jag vet att börsen kommer återhämta sig igen på sikt, och nu är de flesta aktier på plus igen sedan börsfallet. Det är bara bankaktierna som svajar upp och ner, inte så konstigt med tanke på alla skriverier om penningtvätt och annan skit i den sfären.

Månadsrapporter kommer vid månadsskiftet som vanligt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.