Våra nöjen är få

Vi är inte speciellt intresserade av nöjen, så vi varken går ut och äter, går på bio eller reser inom Sverige.

Däremot åker vi till värmen två veckor varje höst, och denna resa har vi en budget för, eftersom detta är enda längre resan vi gör.

Vi har även tre raskatter, och två av dem ställer vi ut regelbundet, så det blir några kattutställningar varje år, men bara inom en radie från vår stad som gör att man slipper övernattningar. Detta gör vi istället för resor inom Sverige eller restaurangbesök.

Sambon har som hobby att grilla och fiska, så han har byggt ett utekök för sina egna pengar, samt köpt en begagnad styrpulpetbåt tillsammans med en kompis, så de kan åka och fiska tillsammans i den närbelägna sjön på sommaren. Grillarna till uteköket har jag sponsrat lite, men sambon har köpt det mesta själv, dock har vi kommit överens om att han önskar sig grilltillbehör i julklapp och födelsedagspresent, så får han bra tillskott till grillandet. Sedan gillar han att odla chili, men detta kostar inte så mycket än då han testar sig fram just nu.

Själv gillar jag att fotografera, och har fått köpa en ny kompaktkamera nyligen då den gamla började bli knäpp. Dock var jag beredd på det så jag hade budgeterat för kameran, dock max 4000:-. Ville ha en bra och smidig kompaktkamera som man kan ha med i handväskan, och med många bra funktioner och hyfsat med zoom, så jag surfade runt på Cyberphoto och hittade en modell som var vettig. Så nu behöver jag inga nya kameraprylar på länge (har även en systemkamera sedan tidigare, och två objektiv som funkar alldeles utmärkt, men man kan ju inte ha med den i handväskan precis).

Gillar även att odla småskaligt både på friland och i växthus, så i år ska vi köpa ett stort tunnelväxthus (kostar inte speciellt mycket faktiskt), så vi får plats med både pallkragar och plantor av olika slag. Brukar odla tomater, gurkor, paprika, sallad av olika slag, och i år ska jag även testa spenat och broccoli. Tror det blir bra detta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.